Je bent hier:

Gaspar uit het dodingscentrum gehaald

De dierenarts van de perrera belde naar Olga om hulp te vragen voor Gaspar. Hij was vol met parasieten, ernstig ondervoed in de gemeentelijke asiel binnengekomen.

In de dagen dat hij in de gemeentelijke kennel was, was hij er niet in geslaagd om iets aan gewicht aan te komen en gezien zijn afkomst (ze waren erachter gekomen dat Gaspar van een herder was die hem ziek en zwak gedumpt heeft omdat hij niet meer geschikt was voor het werk) vermoedden ze dat Gaspar zeker besmet zou zijn met filaria of leishmania of beide, dus namen ze bloed om het te testen, en de vermoedens van de gemeentelijke kennel dierenarts werden bevestigd door positief te testen op beide ziekten En dat was het moment waarop de dierenarts van de gemeentelijke kennel Olga belde om hulp te vragen, aangezien in zijn staat en bij die ziekten (waarvan de behandeling niet betaalt voor de gemeentelijke kennel), zou hij zeker sterven in het dierenverzamelcentrum.

Gaspar is voor controle bij de dierenarts geweest en er is bloed afgenomen om een algemene analyse te doen en de toestand van zijn organen te bekijken voordat ze begonnen met de behandeling van ziekten (aangezien, afhankelijk van de toestand van zijn organen, een protocol zal moeten worden gevolgd of een andere). Zijn organen lijken in orde maar de dierenarts heeft veranderde waarden van de galblaas gezien die verdacht lijken, en daarom hebben we morgen een afspraak om te doen een echo. Updates van Gaspar zullen we op het forum plaatsen - Ook is Gaspar op afstand te adopteren >>>>>>>