Je bent hier:

Friends of Animals viert haar 10-jarig jubileum

13-03-2009 13-03-2019 Wat een mijlpaal! Door het vertrouwen en de steun van onze donateurs, sponsors, fosterbaasjes en alle vrijwilligers met hun enorme drive, enthousiasme en belangeloze inzet, hebben wij in deze 10 jaar ontzettend veel bereikt!

We zijn als team super trots op het feit wat we voor de dieren in nood hebben betekent. En ik als 1 van de oprichters natuurlijk helemaal!

Als ik alles zou benoemen wat we de afgelopen 10 jaar bereikt hebben dan heb ik daar weken voor nodig om dit allemaal op papier te krijgen. Onze hulp, dankzij jullie support en steun is zo groot geweest en duizenden dieren zijn gered dankzij onze hulp.

EEN KLEINE GREEP UIT ALLES WAT WE GEDAAN HEBBEN:

· Acties zijn er geweest voor materiaal, goederen er kon zelfs een auto worden aangeschaft dankzij 1 van deze acties. Zodat de zwerfdieren van de straat kunnen worden gehaald.

· Het bouwen en verbouwen van de asielen waardoor de dieren veilig en beter verzorgd konden worden. En verlichting gaf voor de vrijwilligers daar.

· Honderden pallets zijn de afgelopen 10 jaar naar Spanje vertrokken, pallets met hulpgoederen waarin we niet alleen het leven van de dieren mee verlichten maar ook die van de vrijwilligers omdat een grote last van hun schouders afviel door deze steun.

· Vele honden en katten zijn dankzij Friends of Animals gecastreerd en konden de medische zorg krijgen die ze nodig hadden. We helpen vanaf de kern.

RECESSIE
Ondanks de recessie, wat voor ons ook een enorm uitdagende tijd was waarin we diepe dalen hebben gekend voor onze stichting. We zijn doorgegaan! Met de middelen die we hadden. Onze steun is zo belangrijk dat als wij wegvallen dat het asiel Canis y Felis verschrikkelijk in de problemen komt en het niet zou overleven zonder onze hulp.

We wilden de hulp bieden die zij nodig hadden maar onze middelen werden beperkter doordat we de financiën niet hadden. Het was vaak stressvol omdat er zoveel levens bij zijn betrokken.. dierenlevens en dan is het heel moeilijk om keuzes te maken.

HOE BETALEN WE DIT ALLEMAAL?
De veilingen en de verkoop op marktplaats zijn een heel belangrijke rol binnen de stichting gaan spelen omdat we hier de transporten mee kunnen betalen. Hopelijk kunnen we dat op die manier blijven bekostigen. Dankzij de BTW verhoging dit jaar zijn ook de transportkosten weer verhoogd. Donateurs, fosterbaasjes en onze acties zijn ongelooflijk belangrijk voor directe hulp.

TROTS
10 jaar Friends of Animals , ik kan met recht zeggen dat ik trots ben op de inbreng van een ieder die in de afgelopen 10 jaar hier een bijdrage aan heeft geleverd. Daarom wil ik iedereen (nogmaals) danken die in deze 10 jaar direct of indirect ons heeft gesteund, geholpen en dit mogelijk hebben gemaakt. Lieve Dierenvrienden: Bedankt voor 10 prachtige jaren! 10 jaar waarin we veel , héél veel voor de dieren mochten en konden doen. Op naar het volgende jubileum!

Dank jullie wel!

Harriët Kuiper