Je bent hier:

Flora heeft een rolstoel

Dit is Flora, in 2014 werd ze gered door een lieve mevrouw, deze mevrouw heeft al vele honden gered en toen ze Flora op de grond zag liggen in het dodingscentrum..wetende wat haar lot zou zijn heeft ze de hond meegenomen.

Flora bleek een borsttumor, hartruis en leishmania te hebben en dus verlamd. Maar Flora wilde leven, vocht en knokte en ondanks haar ’gebreken’ is ze een blij en vrolijk hondje genietend van haar leventje.

 

Flora heeft nog nooit gelopen en toen Olga dit hoorde stelde ze voor dat ze de rolstoel wel van Canis y Felis kon lenen. We hebben een hele tijd terug een rolstoel met het transport naar Spanje gestuurd en deze wordt ingezet waar nodig is. Nu dus bij Flora en die kleine rakker loopt voor het eerst weer sinds jaren.

De filmpjes laten zien dat alles nog wat onwennig is maar zeker weten met wat oefening dat Flora met een tijdje goed er mee kan lopen. Mocht Flora hem niet meer nodig hebben dan komt hij weer terug naar Canis y Felis en kan een ander hondje er blij mee gemaakt worden.