Je bent hier:

Een volgend transport staat gepland

25 juli is er hard gewerkt in de opslag en het was zweten met dit warme broeierige weer, maar de pallets staan klaar voor hun vertrek naar Spanje.

Marijke Lam, Sandra Veldhuizen en Harriet Kuiper hadden 3 pallets klaar gemaakt en toen kwamen Peter en Brigitte Rijmers uit Alkmaar met een aanhanger en auto vol voer/ 24 bananendozen rodi worsten, benchen en prachtige hondenjasje gedoneerd door Stichting ARPA Nederland

We hadden ook nog grote rollen blauwe windbreekgaas via Maarten gekregen en die konden we ook gelijk op de pallets zetten. Nu het zo warm in Spanje is zullen deze gaasdoeken voor heerlijk schaduw zorgen.

Samen konden we nog 2 pallets erbij bouwen en deze keer zullen er 5 pallets met goederen naar Spanje vertrekken. Ook de kattenkennel voor Protectora De Animales Canisyfelis gaat deze transport mee en de Couveuse voor Moreno Vilar Yazmina 2 pallets gaan naar Asociación Somos su Voz Mundo Bull en ook 2 pallets gaan naar Asociacion Refugio libertad animal NIF G93541381 we sturen deze keer ook een pallet naar Ana Lopez Garcia

We houden jullie op de hoogte en zullen de foto’s plaatsen zodra de pallets in Spanje op de plek van bestemming zijn aangekomen. Een grote dank je wel voor alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en hieraan hebben meegeholpen.