Je bent hier:

Een rolstoel voor Gina

In 2012 werd Gina gered - Gina leefde als fokteef een verschrikkelijk leven. Dag en nacht bevestigd met een ketting aan een boom, mishandeld, dat was haar leven. Broodmager was ze en zeer zwak. Gina is met nog 5 andere honden gered en dit was net op tijd. Gina had zoveel vlooien dat ze een mega bloedarmoede had en hierdoor bijna niet meer leefde.

We zijn nu 4 jaar verder en Gina is van dit alles geweldig hersteld. Inmiddels is deze dame al 11 jaar oud en helaas krijgt ze nu andere klachten. Gina heeft last van haar botten en gewrichten en na onderzoek bleek dat ze Artrose heeft. Ze krijgt medicatie en pijnstillers maar Gina kan haar achterpoten niet goed meer gebruiken want dit doet haar teveel pijn.

Ze wil zo graag rennen, spelen maar kan dit helaas niet meer. Voor Gina zou een rolstoel geweldig zijn zodat zij haar achterpoten niet hoeft te belasten en weer achter een bal aan kan rennen. Voor Aurora is het geen haalbare kaart om een rolstoel voor Gina te kopen maar dankzij de collecteweek kunnen wij Gina hierbij helpen. We hebben voor Gina een rolstoel gekocht, deze gaat met het eerste volgende transport mee en zal eind april in Spanje aankomen.