Je bent hier:

Een poort voor Aurora

Ladin en Torrita waren vorig jaar al een keer met hun tweeën ontsnapt en 31 maart waren ze weer de hort op. Aurora en Antonio waren bij de honden geweest en alles goed afgesloten en ze gingen op weg naar huis. Onderweg kwam Aurora erachter dat ze haar telefoon vergeten was en ze moesten dus terug. Wie kwamen ze op de terugweg tegen? Juist daar liepen Torrito en Ladin. Ze hebben de honden in de auto gedaan en terug gebracht en alles goed afgesloten en gebivakkeerd.

Donderdag 4 april toen ze bij de honden waren geweest en in de auto stapten om weg te gaan kwamen Ladin en Torrito al weer aangerend. Die 2 honden vinden hoe dan ook altijd een mogelijkheid om te ontsnappen en dit is levensgevaarlijk. Het stuk waar de honden ontsnappen is omheind alleen waar de poort zat dat is er niet meer. Antonio heeft in de jaren dit al meerdere keren aanpast met rest hout, pallets het geprobeerd dicht te maken maar Ladin en Tortio ontsnappen altijd daar door. Geld voor hout om een nieuwe poort te maken is er niet en op deze manier door gaan kan gewoon niet. Er komt een dag dat Toritio en Ladin ontsnappen en niet meer thuis komen

Er is een offerte aangevraagd en het benodigde materiaal gaat 555,89 kosten om de nieuwe poort van te maken. Wij hebben 556.00 naar Aurora overgemaakt zodat ze het materiaal kunnen kopen om een poort te maken zodat alles weer veilig dicht is. Het materiaal is al voor een gedeelte afgeleverd. Binnenkort kan er gebouwd en getimmerd worden en is alles weer veilig. De honden kunnen niet meer ontsnappen met alle gevaren van dien.