Je bent hier:

Canis y Felis heeft hulp nodig

Sharpi kwam op 8 maart in het Gemeentelijke asiel ( dodingscentrum), ze zwierf toen al 2 weken met een andere zwarte sharpei op straat. Shari heeft wonden op haar gezicht, ook oude littekens.

De dierenarts van het asiel vroeg Canis en Felis om een gunst of Sharpi tot maandag 1 april bij hun mocht blijven omdat ze door een andere hond in het asiel was aangevallen en haar oog en ooglid zijn zwaar beschadigd. De wond was gaan ontsteken en er is een abces in de kaak bij gekomen. Het abces is open en schoon gemaakt en moet dagelijks schoongemaakt worden en in het weekend is er niemand die dat kan doen.

Toen Olga Shari zag brak het haar hart en ze wist gelijk dat ze niet in staat was om Shari weer maandags terug te doen in deze staan. Hoewel ze vorige week ook al 3 nieuwe honden onderdak hebben gegeven en het financieel helemaal niet kan zal ook Shari opgevangen worden bij Canis y Felis. De 3 honden van vorige week, hiervan hebben 2 honden hartworm, leishmania.. en moeten een behandeling die niet goedkoop is nog ondergaan.

Olga luisterde met haar hart en niet meer haar hoofd en sommige mensen zullen zeggen van als je het geld niet hebt dan moet je niet nog meer honden onder je hoede nemen.. en anderen zullen zeggen oh ja als ik in de ogen van die hond had gekeken had ik hetzelfde gedaan. Shari gaat vanmiddag naar de dierenarts van Canis y Felis die haar oog zal bekijken, ook zal er gelijk dan bloed worden afgenomen om te zien of ze hartworm/leishmania of Erlichia heeft.

 

Canis y Felis heeft hulp en steun nodig…. de dierenarts schuld is inmiddels opgelopen naar 2000 euro en daar komen de behandelingen van de nieuwe honden nog bij.

Hulp is dan ook meer dan welkom, elke euro is een grote steun. Help je mee?

Mocht je een donatie willen doen dan kan dit op rekening NL81 RABO 0108 4441 12 - BIC : RABONL2U tnv Friends of Animals te Vledder - ovv Canis y Felis

Meer foto's en filmpjes van Shari op het forum >>>>>>>>>>>

 

 

4 april - Steun van Pastoor van Delden
Pastoor van Delden draagt de dieren een warm hart toe en wil graag ons, Canis y Felis helpen. Hij wil de donaties die in de duur van 2 weken ( t/m 17 april) voor Canis y Felis worden gedaan met 33% procent verhogen. Wel met een maximum: als er 300 euro is opgehaald, wordt er 100 euro (dus 33%) bijgelegd, maximaal. Doen jullie mee?

17 april - In totaal is 97.50 voor Canis y Felis gedoneerd. Pastoor van Delden heeft dit aangevuld met 33% en we hebben een mooi bedrag van 130,50 over kunnen maken naar Canis y Felis voor de vermindering van de dierenarts schuld. Donaties blijven meer dan welkom voor Canis y felis! Deze zullen alleen niet meer aangevuld worden met 33%