Je bent hier:

Canis y Felis - De honden krijgen een nieuw onderkomen

De hokken van de honden zijn het aan het begeven en er was geen geld om nieuwe hokken voor de honden te kopen. Nieuwe hondenhokken was geen goede oplossing door deze na anderhalf jaar dan weer vervangen moeten worden.

Een oplossing leek te zijn gevonden. Een mooie container stond te koop en deze is geïsoleerd, dus een lekker warm en droog onderkomen voor de honden. Alleen deze container kost € 1250,00. Het transport van deze container naar het asiel bedraagt € 150,00. Er moet eerst nog een fundering van beton komen waar de container op geplaatst worden € 300,00 en een houten veranda bedraagt ook € 300,00. Een totaal plaatje van € 2000.00, dit geld is er nodig om voor de honden een goede, warme en solide woonomgeving te geven. Canis y Felis is een inzameling begonnen en wij zijn op facebook ook een inzameling gestart. Niet alleen via Facebook maar ook via de bank mochten we donaties ontvangen.

inzamelingactie Canis y Felis € 908 ,00
inzamelingactie Friends of Animals € 345,00
Donaties via de bank € 553,00

We hebben het tekort aangevuld met de opbrengst van de veiling en € 1166,00 naar Canis y Felis overgemaakt. De container kan gekocht worden en binnenkort kunnen we jullie foto's laten zien van blije honden die een heerlijke warme plek hebben.

De updates zullen we hier plaatsen>>>>>