Je bent hier:

BESCHERMENGELEN GEZOCHT

Los Gatitos de Nia in Sevilla draagt zorg voor rond de 150 katten, ze hebben meerdere kamers in de opvang, de FIV katten, de FelV katten hebben een aparte kamer, ook is voor de kittens een aparte ruimte.

We hebben in december 2 pallets heen gestuurd en ze waren zo blij met de goederen. De krabpalen was een feestje voor de katten en helaas was dat maar even. Door de vele regen kwam er wateroverlast en de boel kwam blank te staan.. hierdoor zijn bijna alle krabpalen kapot gegaan. Wat een pech allemaal want er was ook veel materiele schade aan het gebouw.

Los Gatitos de Nia heeft het zwaar, hun dierenarts schuld is zo hoog en ze hebben een tekort aan alles. Voer voor de katten, ze hebben melk voor de kittens nodig en tja dit kost geld en dat is er niet.

De dieren van Los Gatitos de Nia zoeken beschermengelen. Door een beschermengel te worden, heb je een directe positieve invloed op hun leven.

Met een eenmalige donatie van € 4,50 ben je hun beschermengel…. Alle beschermengelen ontvangen een bedankje namens de dieren. 

Doe een eenmalige donatie van € 4,50 en via de post ontvang je deze super leuke beschermengel, geef je adres door via een PB of via de mail info@friendsofanimals.nl

50 Beschermengelen…. Ben jij er 1?

NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v beschermengel

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=WJdvQDVBTaqzWqaIt4Clgg&qsl_reqcnt=4