Je bent hier:

AVG Privacy control

Vanaf 25 mei 2018 moet elke stichting in Nederland voldoen aan privacy control (AVG). Het versturen van de nieuwsbrief, het gebruiken van jullie mailadres valt ook hier onder.

Omdat de Europese regelgeving gaat veranderen met betrekking tot privacy, moeten wij van elk e-mailadres in onze mailinglist kunnen aantonen hoe iemand precies is aangemeld. Aangezien onze nieuwsbrief al lange tijd bestaat, we niet van elke mailadres de aanmelding meer hebben, zijn wij verplicht om aan de meeste mensen opnieuw toestemming te vragen.

Wij versturen 1x per maand een nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief vertellen we beknopt wat wij als stichting voor onze asielen, de dieren hebben gedaan.Wij geven de e-mailadressen niet door aan derden, maar gebruiken ze echt alleen voor het versturen van onze nieuwsbrief.

Wil je onze nieuwsbrief ( blijven? ontvangen? Meld je dan (opnieuw) aan door een mail te sturen naar info@friendsofanimals.nl met als onderwerp AANMELDING NIEUWSBRIEF.

Noteer nog even je voor-achternaam en mailadres in de mail en ook de volgende nieuwsbrief valt dan je mailbox (weer) binnen.