Je bent hier:

Antivlo/teek middel voor de honden van Asociacion Refugio libertad animal

De honden van Mari - Asociacion Refugio libertad animal NIF G93541381 - hebben een anti vlo/teek middel nodig. Helaas zat dit deze keer niet bij het transport en konden we op die manier ze niet helpen.

50 honden hebben een pipetje nodig en daarom deze actie. Een pipet advantix werkt tegen ongedierte bij honden en is een bijzonder effectieve huidoplossing voor het behandelen tegen vlooien, teken, muggen of zandvliegen.

Zoals altijd hangt hier ook een aardig prijskaartje aan en we hebben een bedrag van € 357,64 nodig om de honden deze bescherming te geven. Helpen jullie ons mee om dit voor elkaar te krijgen?

 

4 augustus - DANK JULLIE WEL.   We vroegen jullie om hulp en wederom mochten we op jullie steun rekenen. We ontvingen € 150,00 aan donaties en we kregen een prachtige donatie € 300,00 van Kringloopwinkel Dierengeluk, onderdeel van stichting HADAT.

We hebben de pipetten voor de honden kunnen kopen 40 pipetten - 25-40 kg 20 pipetten- 4 - 10 kg 4 pipetten - 40-60 kg Van het overig geld zullen we nog wat ontwormingstabletten kopen en deze samen met de pipetten naar Asociacion Refugio libertad animal sturen.

We houden jullie op de hoogte Dank jullie wel voor jullie hulp en steun, wij maar vooral de honden zijn jullie ongelofelijk dankbaar.