Je bent hier:

Adoptie op afstand - Santuario Refugio La Pepa

Santuario Refugio La Pepa in Arcos de la Frontera is een asiel die niet alleen honden en katten opvangt, maar La Pepa heeft een boerderij met veel land en hier vangen zij schapen, kippen, geiten, varkens, konijnen, ratjes, paarden, enz. enz. op. Deze dieren zijn bij La Pepa gekomen omdat ze in een erbarmelijke toestand woonden en in nood verkeerden. Ze zullen binnenkort gaan samenwerken met een ander asiel/opvang en het totaal aantal dieren in de opvang zal dan iets van 500 zijn.

Op dit moment verblijven bij La Pepa in de opvang - 65 schapen, 20 geiten, een paard, pony, kalfje, 44 varkens, 16 eenden ( sommigen gered van de weg, mishandeld en een ander van een brand), 2 ganzen, 50 kippen (kippen van eierkwekerijen, kippen van vleeskwekerijen, vechthanen), 2 kalkoenen (gered van een kerstmaaltijd), 3 konijnen (2 van een vleesboerderij), 3 cavia's (gedumpt), 2 kwartels, 4 exotische vogels, 14 katten en 8 honden.

Met zoveel dieren, zijn de onkosten mega hoog. Financiƫle steun is dan ook meer dan welkom zodat zij de dieren de steun en hulp kunnen geven die nodig is. We zijn daarom ook voor La Pepa gestart met de adoptie op afstand. Dit gaat iets anders in zijn werk dan bij de honden en katten.

De adoptie van la Pepa is verdeeld in groepen/roedels/kuddes. Je kunt dus bv de kudde schapen sponsoren of de kudde geiten. Wat te denken om het fosterbaasje te worden van de groep met varkens. De sponsoring van de groepen/kuddes is vrij en dit betekent dat je dit kunt sponsoren met een eigen gekozen bedrag per maand/kwartaal/jaar. Het aantal fosterbaasjes op een groep is onbeperkt

We hopen dat ook de (Boerderij) dieren van La Pepa vele fosterbaasjes mogen vinden. Uiteraard worden de sponsors op de hoogte worden gehouden over het wel en wee van de dieren.

De dieren>>>>> (Met de tijd zullen meer foto's , filmpjes, informatie worden toegevoegd over de dieren)