Je bent hier:

Aankomst transport Aurora

Aurora heeft de dag van haar leven.. Het transport is vanmorgen om half 8 aangekomen en ze zijn nu alles druk aan het uitpakken. Een hels karwei om de truck leeg te krijgen maar het is gelukt. Aurora en Antonio hadden hulp van Manolo, David en Raul. Alles werd uitgeladen en in de busjes gestopt die dan naar de opvang reden 10 min. van de losplaats af.

Deze dagen zal Aurora alles gaan inrichten voor de honden en de katten en de spullen zullen in gebruik worden genomen. Het is veel, heel veel en zoveel dat er een aantal manden, voerbakken, dekens ook naar de honden en katten in het dodingscentrum van Perrera los Barrios gaan zodat zij ook heerlijk verwend kunnen worden met een warm mandje.

Het is geweldig om te zien hoe blij ze in Spanje met het transport zijn. En het gaat nog mooier worden als we straks de foto's ontvangen van de donaties in gebruik.

Lieve mensen, donateur, dank jullie wel namens Aurora, Antonio en hun honden en katten voor jullie geweldige donaties. Veel foto's zullen nog volgen.. hou de website dus in de gaten