Je bent hier:

7 september - De Best(h)e Hondendag te Ommen

Helaas is er dit jaar geen erkemeder hondendag in Zeewolde maar... er is wel een super leuke hondendag in Ommen. Karin Rollé, Heidy en Claudia Breed zullen met een altijd prijs loterij Friends of Animals daar vertegenwoordigen.

 

Een super leuk evenement voor mens en dier De Best(h)e Hondendag: 7 september 2019, 11.00-17.00 uur! Bij Camping Besthmenerberg

Dit wordt de Best(h)e Hondendag van Nederland: een dag vol workshops en activiteiten waar iedereen met zijn hond aan deel kan nemen en een grote hondenbraderie. Tussendoor kunnen de honden lekker afkoelen in het buitenbad tijdens de hondenplons! Deze dag mogen jij en je hond(en) niet missen!

Gratis toegang en gratis parkeren!

Activiteiten: Tijdens de Best(h)e Hondendag worden heel veel shows en activiteiten georganiseerd voor jou en je hond(en). Shows om naar te kijken en activiteiten om met je hond aan deel te nemen.Het volledige programma is nog in ontwikkeling, maar wat kun je in ieder geval verwachten: Zwemmen in het buitenbad van Camping Besthmenerberg: de hondenplons

Demonstratie pakwerk
Fotoshoot: op de foto met je hond(en)
Demonstratie & Workshop behendigheid
Doggy dance shows
Demonstratie & Workshop hoopers
Speuren met je hond!
Demonstratie & Workshop dogfrisbee
Demonstratie Bend-to-Assent® methode
En nog veel meer!

Ook voor kinderen is deze dag geweldig! Zij kunnen zich volop vermaken in het binnenzwembad, in de grote speeltuin, een filmpje kijken in de chill out en lekker springen op de airtrampoline!

Braderie: Er zal tevens een grote hondenbraderie georganiseerd worden waar gesnuffeld en gekocht kan worden bij de verschillende marktkramen met onnoembaar veel hondenspullen zoals hondenkleding, koekjes, hondenvoeding, spelletjes of speeltjes.

www.facebook.com/debesthehondendag/

www.besthmenerberg.nl/besthe-hondendag

Camping Besthmenerberg
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen