Je bent hier:

7 pups in doos achtergelaten met deze hittegolf

Op facebook werd een noodoproep SOS gedeeld.

Een doos met 7 puppy’s werd achtergelaten bij en huis in de brandende zon, de puppy’s hadden al een dag geen eten of drinken gehad. Er is melding gedaan en de perrera Cecasur zou hun in de middag ophalen en als ze daar terecht zouden komen zou dit zeker hun dood betekenen.

Een SOS oproep werd gedaan op facebook maar helaas kon niemand de pups uit dat huis halen.. kon niemand ze huisvesten.. en Olga zou Olga niet zijn die het ook eigenlijk niet kan maar de puppy’s niet aan hun lot ging overlaten.

De puppy’s zijn gisteravond opgehaald en ze zijn gelijk naar de dierenarts gereden. De pups zijn ondervoed, te mager en hadden vocht tekort. Ook zitten de kleintjes vol met vlooien.

5 Pups heeft Canis y Felis onder hun hoede nu,  2 pups zijn overgenomen door een andere organisatie

De pups krijgen speciaal voer en ook nog puppymelk om aan te sterken.

Wij konden dankzij de sponsors van het voerproject 150 euro overmaken zodat dit voer en melk gelijk gekocht kon worden.

De puppy’s zijn zwak en we hopen dat ze alle 7 het mogen redden. In ieder geval hebben ze nu wel een eerlijke kans met de hulp en steun van Canis y Felis die ondanks dat ze bomvol zitten, geen geld hebben toch keer op keer voor de dieren in nood klaar staan.Meer video's op het forum of te kijken via onze youtube kanaal