Je bent hier:

7 pallets staan klaar voor transport

Het was even zwoegen en zweten maar 7 pallets staan klaar om naar Spanje te vertrekken.

Marijke Lam, Sandra Veldhuizen en Harriet kregen vandaag hulp van Yvon van Baalen en Carin Marijs. Met deze extra hulp werd het een stukje gemakkelijk en de tempo zat er goed in.

Maarten kwam later in de ochtend met alle goederen die gisteren uit Alkmaar zijn gehaald. Ontzettend veel voer en natuurlijk de prachtige kennel kwam ook mee.

7 pallets gevuld met goederen voor de honden en katten.  Hier gaan we zoveel dieren blij  mee maken. Voer, medicijnen, manden,  dekens,  speelgoed, riemen, kammen enz enz.
Maar ook voor de asielen schoonmaak en wasmiddelen en gereedschap.  Het is gewoon teveel om op te noemen zulke mooie prachtige donaties hebben we weer gedoneerd gekregen.

We sturen deze keer 3 pallets moet goederen voor de katten naar Villa Felis,  3  pallets gaan naar APAC en 1 pallet gaat naar Protectora De Animales Canisyfelis

De kennel voor Canis y Felis blijft even nog staan in onze opslag want er ontbreekt nog een onderdeel die volgende week naar de opslag komt. De kennel en couveuse gaan een paar week later richting Spanje.

Lieve donateurs dank jullie voor al die prachtige donaties die we mogen ontvangen voor de dieren. Een grote dankjewel voor onze inzamelpunten die de donaties ophalen en in ontvangst nemen.
Maarten.. die keer op keer met zijn aanhanger op pad gaat om de inzamelpunten leeg te halen. En last but not least dank je wel opbouwteam voor jullie geweldige inzet en hulp. Meer foto's >>>>>