Je bent hier:

50% actie december 2022

50% actie - Elke donatie wordt met 50% verhoogd - Voerbakjes vullen, helpen jullie mee?

Voer behoort tot de eerste levensbehoefte, elke dag moeten de voerbakjes van de honden en katten gevuld worden. Niet een paar voerbakjes maar honderden en niet te vergeten het voeren van de kattenkolonies.

De vrijwilligers leven van dag tot dag en kijken hoever ze komen met het voer, dit is een zware last die ze dagelijks meedragen. Wij willen hun heel graag helpen deze last te verlichten en wij hopen dat wij dit samen met jullie mogen doen.

Deze 50% actie is voor de asielen om voer te kopen, het voer gaan we in Spanje kopen zodat er geen transportkosten aan verbonden zijn.

Elke donatie is meer dan welkom. Dankzij onze sponsors wordt elke donatie verhoogd met 50 % Als je een donatie doet van € 5,00 wordt deze verhoogd tot € 7,50. Een donatie van € 25,00 wordt maar liefst verhoogd tot € 37,50 enz. De actie loopt t/m 31 december December

Wil je een bijdrage leveren aan deze actie dan kan dat op: NL81 RABO 0108 444112 - BIC : RABONL2U 12 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v 50% actie of via het betaalverzoek. betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/

UPDATE 1-1-2023

Zoveel dierenvrienden hebben een donatie gedaan en het is hartverwarmend hoeveel steun wij, onze asielen mochten ontvangen. Met de 50% aanvulling kunnen wij een mega bedrag van maar liefst € 4466.50 verdelen onder onze asielen.

We hebben dit bedrag verdeeld in 9 donaties. 8x een donatie van € 500.- en 1x een donatie van € 250.- (Er zit nog iets in het potje, we gaan even kijken wie dit het hardst nodig heeft)

Wie heeft wat gekregen

• € 500.- Ana Lopez Garcia
• € 500,- Asociación Vacaloura Santuario Animal
• € 500.- Auora
• € 500.- Canis y Felis
• € 500.- Masquechuchos
• € 500.- Misabel
• € 500.- Yazmina Moreno
• € 500.- Villa Felis
• € 250,- Asociación Protectora de Felinos Cristicats

Lieve mensen uit het diepste van ons hart willen we jullie bedanken. Met jullie hulp kunnen de organisaties heel wat voerbakjes vullen en hebben de honden en katten weer een voorraadje eten. 

Kippenvel toen we de bedragen gingen overmaken, zo geweldig, DANK JULLIE WEL!! ❤️ ❤️

UPDATE - Het geld is verdeeld en de organisaties hebben voer gekocht of dit online besteld en dit wordt dan binnenkort bezorgd

Een aantal foto's zijn al binnen gekomen, een paar zullen we hier plaatsen de rest vullen we aan op het forum.

Naar het forum>>>>>