Je bent hier:

50% Actie - December 2020

Kunnen wij een veilig thuis bouwen voor deze katten?

Cristina heeft jarenlang de zorg gedragen voor een kattenkolonie. De groep werd stabiel en er bleef uiteindelijk nog een groep van 12 katten over.

In het begin waren er vele katten die ziek waren, gewond en niet gecastreerd en toen had niemand er last van. Nu er een kleine stabiele groep van 12 gezonde en geholpen katten over is gebleven, heeft men er ineens last van en de katten moesten verdwijnen, lees gedood worden.

Cristina heeft de katten gevangen en naar een veilige plek gebracht. Iemand bood een stuk schuur aan die ze mochten gebruiken. Voor nood is dit een prima oplossing, maar de katten zitten dag en nacht in die schuur. In deze ruimte is geen elektriciteit of water aanwezig. De vloer is van koud beton, de muren zijn vochtig en dat is niet optimaal want hier kunnen ze erg ziek van worden.

Cristina heeft een oude zeecontainer op een terrein staan waar de fiv/felv katten verblijven. Deze oude zeecontainer kon ze goedkoop kopen en heeft hem zelf helemaal opgeknapt. Op dit terrein is ruimte om een mooie blokhut te plaatsen voor de kolonie katten. Het idee en de plannen zijn er... Alleen het geld ontbreekt...

Een prachtige houten blokhut van goed stevig hout die geen isolatie nodig heeft. Er is geld voor een ren die aan de blokhut gekoppeld gaat worden. Zo hebben de katten een prachtige warme ruimte binnen en kunnen ze buiten vertoeven als ze dat willen. De blokhut is niet alleen voor de kolonie katten maar ook voor de katten die in quarantaine moeten. Nu verblijven de quarantaine katten in benchen in een schuur waar geen daglicht is.... Dit is geen leven voor die katten.

Wij willen Cristina en haar katten heel graag helpen en we hopen dat jullie dit gevoel met ons delen. Een prachtige blokhut die ingericht kan worden met mooie donaties, krabpalen uit Nederland. Voor de katten een paradijsje op aarde, maar er is geld nodig... De blokhut kost € 1970,00 Helpen jullie ons mee om deze katten dit prachtige nieuwe onderkomen te geven?

 EINDSTAND INCL 50% € 2510,00

We vroegen jullie of Christina en haar katten op jullie steun mocht rekenen.. en ja dat mocht ze. Zoveel dierenvrienden hebben een donatie gedaan en het is hartverwarmend hoeveel steun wij, Christina mochten ontvangen.

Met de 50% aanvulling kunnen wij een mega bedrag van maar liefst € 2510,00 overmaken naar Christina. Lieve mensen uit het diepste van ons hart willen we jullie bedanken. Met jullie hulp kunnen de katten van Christina een super mooie blokhut krijgen waar ze veilig kunnen wonen

We houden jullie op de hoogte!!