Je bent hier:

50% actie december 2019

Kunnen we hun droom laten uitkomen? Weg met de generators en aangesloten worden op het elektrische netwerk!!

50% actie - elke donatie wordt met 50% verhoogd

Om hun droom uit te laten komen is er € 4631.88 nodig. Het is veel geld, maar het is zo noodzakelijk. Elektriciteit is iets waar je niet meer zonder kunt en helemaal niet als je dieren een goede leefomgeving/verzorging wilt geven.

MC is niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en werkt daardoor alleen met (geldrovende) generators.

We vroegen steun en we kregen steun, zo veel lieve dierenvrienden gaven gehoor aan onze oproep en deden een donatie om de droom van Masquechuchos te vervullen. De opbrengst is € 3412,50. We vullen dit aan tot een mooi rond bedrag en maken € 3500,00 over naar Masquechuchos.

Het is geweldig dat zoveel lieve mensen achter ons staan en ons steunen. We hadden nooit durven dromen dat er zoveel geld binnen kwam. Met deze opbrengst zijn we (bijna) in staat om hun droom uit te laten komen.

Masquechuchos gaat wederom zelf nog een keer een actie opstarten op facebook en proberen de resterende € 1131,88  in te zamelen. Wij zullen deze actie uiteraard volgen.

Bijna is het zover... dat er  elektriciteit in het asiel gaat komen. Dankzij jullie steun is deze droom bijna werkelijkheid geworden. 

Wij maar vooral de honden en vrijwilligers van Masquechuchos willen jullie heel hartelijk bedanken. We blijven het project op de voet volgen en brengen jullie gelijk op de hoogte als er nieuws.