Je bent hier:

2 pallets met voer gedoneerd door Stichting ARPA

WHOW!! Stichting ARPA Nederland doneert 2 pallets met voer!! Stichting ARPA Nederland. ARPA staat voor Asociation Ronda Protectora de Animales, een opvang voor honden en katten in Ronda in het zuiden van Spanje. Zij ondersteunen deze opvang met hulpgoederen en met adopties. Stichting ARPA is een stichting met een groot dierenhart en helpt waar ze kunnen helpen.

Ook wij mochten hulp en steun van Stichting ARPA ontvangen. We ontvingen een mega donatie aan voer!! Niet kregen we alleen en hele lading voer maar dit werd zelfs gelijk al op pallets gezet. Op elke pallet staan 36 bannendozen gevuld met voer en elke pallet heeft 6 vuilniszakken met handdoeken. Hoe geweldig is dit!!

Ons transportbedrijf, tevens het transportbedrijf van ARPA zal onze pallets daar weg halen en 1 pallet gaat naar Aurora López Manzano en de ander pallet laten we bij Misabel Diaz bezorgen.

Ons eigen opbouwteam gaat zondag 4 april aan de slag en ook deze pallets zullen dan met het transport mee gaan naar Spanje. Een hele grote dank je wel aan vrijwilligers, medewerkers van Stichting ARPA Nederland