Je bent hier:

15 MEI T/M 31 MEI - DE 50%ACTIE

We vroegen om hulp want die hadden en hebben we heel hard nodig om de transporten door te laten gaan. Zoveel lieve dierenvrienden gaven gehoor aan onze oproep en deden een donatie om het transport potje te vullen.

 

De opbrengst van de actie is € 2003,00 excl 50% Het is geweldig dat zoveel lieve mensen achter ons staan en ons steunen. We hadden nooit durven dromen dat er zoveel geld binnen kwam. Met deze opbrengst kunnen we heel wat pallets weer naar Spanje sturen.

 

Wij maar vooral de honden willen jullie heel hartelijk bedanken voor jullie hulp en steun. JULLIE maken het verschil voor deze honden en dankzij jullie kunnen we een tijdje blijven rijden.

 

 

STOPPEN WE OF RIJDEN WE DOOR?  

Wij hebben jullie steun nodig, nu meer dan anders. Een aantal keren per jaar sturen we transporten naar onze asielen. Gemiddeld stuurden we 30 pallets per jaar die kant op. Het versturen van 1 pallet kost 150 euro- Als we 10 pallets gaan versturen kost dit dus 1500 euro.

Het is ontzettend veel geld, maar het weegt niet op tegen de waarde van de zendingen met hulpgoederen die duizenden euro's bedragen.Het zijn niet zomaar artikelen, het is een pallet vol met goederen om te overleven. De dieren krijgen een mandje, speelgoed maar het allerbelangrijkste is het voer, de medicatie. Als we deze goederen sturen scheelt dit weer op de uitgaven van de asielen waardoor ze wel een dier een behandeling of operatie kunnen geven en niet hoeven te wachten omdat het geld nodig was om voer te kopen. De transporten komen heel vaak als een redding… een geschenk uit de hemel, waar ze dolgelukkig mee zijn. Een hele zware last valt van hun schouders en ze kunnen even weer vooruit.

Maar iets gaat dit alles roet in het eten gooien en dat is…. het gebrek aan geld. Wij hebben het niet meer.. het is op… Het transport potje is bijna leeg en we doen ons best met rommelmarkten, verkoop op marktplaats.. het is niet genoeg.

Wij hebben steun nodig… wij hebben geld nodig om transporten met hulpgoederen dit jaar naar Spanje te sturen. Wij vragen jullie om hulp, Help ons het transport potje te vullen Mogen we ook deze keer op jullie steun rekenen?

We hebben jullie zo hard nodig!

Elke donatie is meer dan welkom