Je bent hier:

100% actie - Noodoproep!

Hulp gevraagd voor vele zieke konijnen-knaagdieren- 600 konijnen, 900 hamsters, 62 gerbils

 

We kregen een hartverscheurende noodoproep van Tamara (van La PEPA Sanctuary).Deze organisatie heeft in het verleden transporten van ons ontvangen en met Tamara hebben we nog regelmatig contact. Tamara vraagt om hulp/steun voor heel veel zieke dieren die ze hebben gered. (Asociación Vacaloura Santuario Animal) Een Santuraio vangt honden, katten, varkens, paarden, ezels, konijnen,kippen enz op..  het is een grote boerderij die alle dieren opvangt

Friends of Animals, de naam zegt het al.. Animals..  stopt niet met het helpen van honden en katten maar ook andere dieren kunnen op onze steun rekenen.

Een konijnen- en kleine knaagdier fokkerij werd gesloten en liet zo'n 2.000 dieren achter in erbarmelijke omstandigheden. Vandaag gaan ze de laatste 160 zieke konijnen ophalen van de 600 en er moeten nog 900 hamsters en 62 gerbils ook daar nog weg.

Het is echt verschrikkelijk wat ze zagen, zoveel dierenleed.. zoveel dode dieren, dit zullen ze nooit meer van hun netvlies afkrijgen.

De dieren zijn allemaal ziek, ondervoed, schurft, tand problemen, oogletsel, abcessen enz enz.. Ze proberen pleeggezinnen te vinden, adoptanten maar ook moet er heel veel materiaal aangeschaft worden, rennen, hokken, bodembedekking, voer.. noem het maar.

 

De allergrootste uitgave post zullen de dierenarts worden en hier hebben ze heel veel hulp bij nodig. We hopen dat we samen met jullie steun ze hier bij kunnen helpen.

Helpen jullie ons mee, deze dieren hebben ons zo hard nodig!

Elke donatie is meer dan welkom, elke euro telt

Onze vaste sponsor hoorde het verhaal en die gaf aan dat ze ook willen helpen en dit door een 100% actie te sponsoren. Dit houdt in dat elke donatie tot een bedrag van € 750,-met 100% wordt aangevuld.

Als je een donatie doet van € 5,00 wordt deze verhoogd tot € 10.00. Een donatie van € 25,00 wordt maar liefst verhoogd tot € 50.00 enz.

Wil je een bijdrage leveren aan deze actie dan kan dat op: NL81 RABO 0108 444112 - t.n.v Friends of Animals te Vledder o.v.v 100% actie

of via de QR Code ( openen met de bankapp, tikke app, fotocamera van je foon, QR scanner, de betaalverzoek opent zich dan) https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=WJdvQDVBTaqzWqaIt4Clgg&qsl_reqcnt=1