Kat Lara

UPDATE 18 MAART -Helaas is Lara vanmorgen om 6 uur overleden. Iedereen dacht dat ze het zou redden, maar haar lichaam kon het niet meer aan. Een dankjewel namens Galia aan alle mensen die haar wilden helpen, Lara is met de liefde van veel mensen vertrokken

Lees meer »

Camelia

Camelia is geboren op 1-10-2009 en verdient het om haar laatste levensjaren in een comfortabel huis door te brengen en verwend te worden. Camelia is een schattige oma podenquita die veel heeft geleden, ze kwam bij Rescate Animal Brigada Animalista met een pyometra (baarmoederontsteking) die haar bijna het leven kostte, uitgedroogd en heel erg mager. Maar deze lieverd is sterk en heeft de infectie kunnen overwinnen en haar gezondheid kunnen herwinnen.

Lees meer »

Uitslag verloting ritual sets

De 2 rituals pakketen zijn verloot onder de mensen die een reactie hebben gegeven onder het betreffende bericht op facebook, instagram of op onze blog. De winnaars zijn bekend.... Pakket 1 - Roze Ritual of sakura is gewonnen door Geziena Tuize,  pakket 2 groen Ritual of Dao is gewonnen door Sandra Kuiper.

Lees meer »

Uitslag verloting

De trekking is geweest en het winnende lot heeft nummer 49. Van harte gefeliciteerd Eva Hendriks, we sturen de xxl knuffelpaard zo snel mogelijk je kant op.

Lees meer »

Wateroverlast bij Aurora

De opvang/perceel van de honden ligt in een laag gebied naast een rivier en zodra de rivier uit zijn oevers treed loopt het water de opvang binnen. Elk jaar is het raak en helaas ook dit jaar.Het water is op het terrein en het perceel binnen gedrongen.  Antonio heeft alle natte matrassen enz verwijderd en vervangen door droge  en schone dekens.Het is een drama dat terrein maar we kunnen niet meer in dit perceel investeren omdat Antonio en Aurora volgend jaar Feb 2025 eruit moeten.Ze zijn druk op zoek naar een andere perceel, stuk land, maar dat doen ze al 9 jaar en het is gewoon te moeilijk omdat ze maar 500 euro huur per maand kunnen betalen.Het wordt dus een stress volle jaar voor ze want een jaar vliegt voorbij en voor je het weet is het feb 2025We hopen.. duimen... dat ze dit jaar een nieuw onderkomen voor de honden kunnen vinden en dan 1 die niet elk jaar overstroomt....

Lees meer »

Pallets afbouwen

TRANSPORT LA TROPA DE ISRA - Druk druk druk... het is heel veel werk om de pallets af te breken, alles te sorteren en netjes op te slaan. De vrijwilligers zijn er mee bezig en er wordt hard aan gewerkt.. binnenkort ontvangen jullie de foto's als de donaties in gebruik worden genomen

Lees meer »

Veel blikvoer

Vandaag mocht Maarten weer een grote donatie ophalen bij Loeky posthumus in Enschede. Dekens, benchen en heel veel blikvoer. Geweldig!!

Lees meer »

Verloting 15 jarig jubileum

15 jarig jubileum Dit jaar vieren we ons 15 jarig jubileum en dit willen we graag met jullie doen, het is een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan.

Lees meer »

Nog meer voer voor Hera

Kleine Hera heeft moeite met eten maar de blikjes van Renske vindt ze heerlijk en die eet ze wel. We hadden al 1 doos met blikjes naar haar gestuurd en vandaag is de tweede doos bij Galia aangekomen.

Lees meer »

Yuriko is geopereerd

Yuriko is geopereerd en de tumor is verwijderd, ze blijft nog wel even voor een paar dagen ter controle in de kliniek.Vandaag hebben we de donaties die zijn binnen gekomen voor Yuriko overgemaakt naar Rescate.

Lees meer »

De redding van Ari

Maandenlang hadden ze zicht waarnemingen van deze galguita in het Bonanza-gebied, in Sanlúcar de Barrameda, maar dan zagen ze haar maar een paar seconden en ze verdween onmiddellijk terwijl ze tussen de velden rende.

Lees meer »