Doneren

Eenmalige donaties

Donatie
Elke bijdrage, klein of groot, helpt om nog meer dieren in nood te helpen. Onze asielen ontvangen geen subsidie en hebben onze steun hard nodig.  Help ons helpen. Doneer en redt een dierenleven.  Wilt u een donatie doen?  Dan kan dit op  op rekeningnr IBAN: NL81 RABO 0108 4441 12 BIC : RABONL2U tnv Friends of Animals te Vledder payPal - info@friendsofanimals.nl

Inzamelingsactie via facebook.
Vraag in plaats van een verjaardagcadeau een gift voor Friends of Animals.  Steeds meer mensen willen geld schenken aan een goed doel, in plaats van cadeaus geven en ontvangen. Je kunt een inzamelingsactie via Facebook starten

Verjaardagsactie in 5 stappen

  • Op de facebookpagina van Friends of animals klik je op  ‘Inzamelingsacties’.
  • Klik op de blauwe button rechtsboven ‘+ Geld inzamelen’.
  • In het nieuwe venster maak je de actie aan, dit kun je zelf naar eigen wens aanpassen.
  • Vrienden ontvangen automatisch een melding van jouw actie. Zij kunnen vervolgens een donatie doen; de betaling verloopt via PayPal of creditcard.


Periodieke giften

Wilt u Stichting Friends of Animals een bedrag schenken, dan kunt u wellicht het afsluiten van een schenkingsovereenkomst, in plaats van een gift zonder overeenkomst, overwegen.

Het betreft dan een periodieke gift. Onder voorwaarden is dit bedrag volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Schenkt u iets aan Stichting Friends of Animals zonder deze overeenkomst dan is een gedeelte niet aftrekbaar (in verband met de giftendrempel) en geldt een maximaal aftrekbaar bedrag per jaar (10 procent van het verzamelinkomen).

Voorwaarden
Wilt u uw schenking volledig aftrekken van de belasting, dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Vaste termijnen (periodiek hetzelfde bedrag schenken)
  • Een minimum termijn (ten minste 5 jaar)

Het regelen van een periodieke gift is gratis en vindt plaats door de schenkingsovereenkomst in te vullen en op te sturen naar Stichting Friends of Animals.

Stichting Friends of Animals is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en behoeft daarom geen schenkingsrechten aan de fiscus te betalen. 

Om uw periodieke gift direct te regelen, kunt u het inschrijfformulier downloaden.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via: info@friendsofanimals.nl