EURO Sponsor

Join the team en wordt een Euro Sponsor

Euro sponsor – wat?

Als eurosponsor ben je een teamer die minimaal 1 euro per maand automatisch laat overmaken naar de rekening van Stichting Friends of Animals.

Is dit anders dan donateurs?

Ja en Nee..  het zijn voor vele mensen moeilijke tijden en elk jaar wordt er meer en meer gekort en het inkomen daalt.  Dat de mensen een donateurschap niet meer kunnen betalen is logisch en dat kunnen wij heel goed begrijpen. Maar 1 euro per maand is voor velen gelukkig nog op te brengen en kunnen we als team met onze euro sponsors toch heel veel mooie dingen voor de dieren gaan doen.

Maar 1 euro? Heeft dat wel zin?
Elke euro telt en is zeer belangrijk, het is de bedoeling dat het een groot team van euro sponsors gaat worden. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter het bedrag zal zijn wat er per maand binnenkomt. Daar kunnen fantastische dingen meegedaan worden, projecten die het leven van de dieren in nood een stukje gemakkelijker kan maken.

Meld je aan als euro sponsor.. en join the team.

Hoe aanmelden?
U geeft uw bank of giro opdracht om een euro per maand automatisch over te schrijven van uw rekeningnummer naar NL81 RABO 0108 4441 12 van de stichting Friends of Animals. Of druk op onderstaande knop en meld u aan

BEDANKT NAMENS DE DIEREN!