Je bent hier:

Club van 100

Waarom de club van 100?

Het doel van de Club van 100 is om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen die Friends of Animals een warm hart toedragen. Door de verbinding zorgen we gezamenlijk dat er een sterk fundament komt om de asiels in Spanje op regelmatige basis zowel financieel als met onze transporten te ondersteunen.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden van de Club van 100. Als kleine eenmansbedrijf is dit een hele leuke manier om je bedrijf bekendheid te geven.

Je naam en logo of andere gewenste vermelding komt duidelijk zichtbaar op onze site op de pagina – Bedankt – Club van 100.
Als particulier kun je een afbeelding/ foto inleveren ipv een logo (als je dat wilt).

Hoe kom je bij de club van 100

Mail ons naar info@friendsofanimals.nl met de volgende gegevens:

  • De naam die je op de site wilt
  • Voeg eventueel je logo of andere afbeelding erbij 
  • Desgewenst mag je een beknopt intro erbij sturen (maximaal 50 woorden)

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om dit alles uit te werken en je een incasso formulier voor een jaarlijkse betaling van € 100,00 te sturen.
Zodra het geld is gedoneerd plaatsen wij je logo of afbeelding met je naam en toegestuurde tekst op de speciale bedankpagina.

ANBI
Uw gift is aftrekbaar! Friends of Animals heeft een ANBI status, dit houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer informatie hierover op de site van de belastingsdienst >>>>>

 

Join the club!!

 

Aanmelden? Download hier het aanmeldformulier
↓↓↓

Het aanmeldformulier via de mail ontvangen? Stuur dan een lege mail naar info@friendsofanimals met als onderwerp Club 100 aanmeldformulier

 

Wanneer u het formulier naar ons verstuurd gaat u akkoord met onze Privacy Policy die op de website te lezen is.