Je bent hier:

Protectora Hogar Abueletes Peludos

In 2009 werd Hogar abueletes Peludos opgericht door Matias Matias heeft een groot dierenhart en kon het leed niet langer aanzien. Hij nam gewonde honden op en als ze beter waren zocht hij een nieuw thuis voor ze. Er kwamen meer en meer honden gemiddeld zitten er 40 honden bij Hogar abueletes Peludos in de opvang.

De honden hebben het huis en de tuin tot hun beschikking en kunnen zich vrij bewegen de hele dag. Ze huurden 2 percelen naast elkaar voor de dieren, in overleg met de eigenaar mochten ze de 2 parelen samenvoegen en is alles samengevoegd zodat het 1 grote ruimte is.

De nieuwe en gewonden honden hebben een aparte kamer waar ze eerst mogen herstellen en bijkomen en in quarantaine kunnen blijven. Vrijwilliger Jamie stuurde ons een berichtje met de vraag of we Hogar Abueletes Peludos misschien ook konden helpen. Jamie kent ons via Canis y Felis waar ze hond Duna heeft geadopteerd. Jamie is vrijwilliger bij Hogar en met hun 40 honden hebben ze hulp nodig. De maandelijkse uitgaven zijn zo hoog en de inkomsten dekt het niet meer en ze redden het niet meer.

We zullen Hogar Abueletes Pelduos helpen waar we kunnen en wat in onze macht ligt en we hopen dat vele dierenvrienden ons hierbij willen helpen.