Je bent hier:

Moreno Vilar Yazmina

 

Yazmina is al jaren bezig met het redden van dieren. Ze heeft eerst 4 jaar als particulier de dieren in de Verenigde Staten geholpen. Toen ze terug keerde naar Spanje is ze daar mee door blijven gaan want in Spanje is het dierenleed ontzettend groot.

Helaas heeft ze geen vrijwilligers en komt er wel op haar schouders terecht, wel heeft ze hulp van Patricia die haar helpt als ze s nachts katten gaan vangen. Ook steunen andere organisaties haar en nemen soms dieren van haar over.

De dieren die ze gered heeft komen vaak van dodingsstations, maar ook via social media en degene die ze zelf vind. Ze heeft een overeenkomst met de gemeente Sevilla om de kolonies katten te gaan beheren. Er lopen daar ongeveer 500 katten in de stad, ze is erin geslaagd 100 katten te castreren. Samen met andere organisaties die meer middelen hebben proberen ze deze dieren weer aan een thuis te krijgen.

De gemeente betaald helaas alleen voor sterilisaties en de vangkooien. Daardoor worden de kosten erg hoog. Haar onkosten zijn gemiddeld  € 1000,-per maand maar dit kan soms wel oplopen tot €3000,-

Dit is de quarantaine kamer bij Yazmina thuis. Hier kunnen de katten in alle rust herstellen. De rest van de dieren zitten in pleeggezinnen.

Dit is de garage bij haar thuis, ingericht als katten opvang

Ze heeft al vele honden en katten gered, gewond... met leukemie, verlammingen enz. En klein overzicht van de geredde dieren.

Hulptransporten: Yazmina heeft haar eerste donaties van ons in december 2020 ontvangen via het transport van Santuario Jimmie.  Het bleek al snel dat Yazmina meer hulp nodig had en daarom hebben we in april 2021,  2 pallets met hulpgoederen naar Yazmina gestuurd.

Yazmina helpt zoveel honden en katten en dat ze hier ook financiële steun bij nodig heeft. Wij hebben Yazmina in onze lijst van transporten gezet maar ook gaan we proberen haar te ondersteunen met de zieke honden en katten die een operatie nodig hebben en die door geldgebrek nog niet geholpen kunnen worden.

We zullen daarom vanaf nu ook dan meer plaatsen over en van Yazmina Moreno Vilar&nb

Haar facebookpagina