Je bent hier:

Michel Rescue Dogs


Michel heeft zijn eigen stichting Michel Rescue Dogs opgericht in 2015 . Al vele jaren zette Michel zich in voor de honden in Spanje, regio Valencia. Met een eigengemaakte kooi die op afstand gesloten kan worden, zijn vele honden al gevangen. In de jaren zijn vele honden al op die manier door Michel gered.

Op eigen kosten, met eigen auto gaat hij op pad en voor de geredde honden zoekt hij een plaatsje in één van de asielen waar hij actief voor is. De gewonde, zieke honden brengt hij eerst naar de dierenarts en Michel neemt deze kosten op zich. De honden moeten na dit alles herstellen en kunnen niet naar het asiel en worden ondergebracht in een pension of blijven eerst bij hem thuis in zijn kleine opvang.

Gemiddeld zijn de uitgaven per jaar aan benzine-, dierenarts- en pensionkosten € 6000. Michel en zijn team doen ontzettend goed werk, zetten zich met hart en ziel in voor de honden en de liefde voor dit werk is op elke foto te zien en hebben hulp en steun nodig om hun goede werk voort te blijven kunnen zetten.

Wij ondersteunen Michel waar we kunnen en in 2015 hebben we een actie voor hem opgezet zodat hij een goede, grotere auto kon kopen. Ook helpen wij door middel van het sturen van hulpgoederen.