Uitleg

Fosterbaasjes zijn de ontbrekende schakel tussen het verblijf in het asiel en de definitieve adoptie, wat het uiteindelijke doel is. Soms worden er honden/katten in enkele weken geplaatst, anderen verblijven maanden in het asiel. In enkele gevallen kan een dier zelfs permanent in het asiel/opvang verblijven.

Het doel van adoptie op afstand is de honden en katten financieel steunen. Met dit geld kunnen ze hun inenting, voer, ontwormingsmiddelen en anti vlo-teek middelen krijgen. Wellicht kunnen voorkomende dierenartskosten hier ook van bekostigd worden.

De organisaties waar we mee samenwerken dragen zorg voor vele honden en katten en krijgen geen subsidies.

Ze zijn niet in staat om deze zorg aan de dieren te geven omdat het geld er niet is. Voor de dieren is het zeer belangrijk dat ze bescherming krijgen tegen de ziektes en gezond voedsel kunnen krijgen.

U kunt ze helpen door één van deze dieren te adopteren op afstand.
Een hond of kat adopteren op afstand is weten dat met deze hulp het dier een beter leven krijgt.

Een hond/kat adopteren kan ook samen met uw collega's, vrienden, familie of klasgenoten. Ook als bedrijf is het hartstikke leuk om zorg te dragen voor een dier die alle steun zo goed kan gebruiken. Om iedereen de kans te geven een minder bedeelde hond te helpen en op afstand te adopteren kan er ook gekozen worden voor een gedeeltelijke sponsoring.

Gehele adoptie op afstand of een gedeeltelijke sponsoring.

Een gehele adoptie op afstand bedraagt € 15,- per maand voor een hond en € 10,00 voor een kat. Bij een gedeeltelijke sponsoring kunt u zelf de financiële bijdrage bepalen met een min. van € 5,- per maand. Een financieel gesteund dier kan dus meerdere donateurs hebben tot het bedrag van een volledige sponsoring.

Als fosterbaas ontvangt u een adoptiecertificaat per post, regelmatig een e-mail met foto's en update over het wel en wee van "uw" hond of kat.

Mocht "uw" hond/kat geadopteerd worden dan krijgt u vanzelfsprekend bericht en bestaat de mogelijkheid om een andere dier te steunen

Aanmeldformulier