CA Jesuli

Jesuli komt uit het dodingscentrum. Hij werd zwierf op straat bij een kattenkolonie maar hij werd daar niet geaccepteerd. Jesuli is een tamme, huis kat die op straat is gezet en kon buiten niet overleven.

Hij werd aangevallen door de andere katten en werd al snel ziek. hij kreeg ademhalingsproblemen, veel snot en zijn bekje deed ontzettend pijn en hij bloede uit zijn neus. Hij werd dus gevangen en naar het dodingscentrum gebracht. Daar werd hij

Jesuli is positief getest op herpes en calcivirus en er is gelijk een behandeling op gestart. Ze hebben de hulp van Canis y Feis ingeroepen omdat het daar geen goede plek voor Jesuli was.

Hij is door Olga opgehaald en naar de dierenarts gebracht. Er zijn onderzoeken gestart en Jesuli bleek ook FIV te hebben . Er is een rhinoscopie gedaan om de luchtpijp te verkennen. Het blijkt dat deze ontstekingen heeft en de mond zit vol zweren en daarom is eten zo pijnlijk voor Jesuli

Hij zit nu bij Olga in de pleegzorg in een quarantaine ruimte en hopelijk wordt hij snel stabiel en voelt hij zich een stuk beter.