CA Hypatia

In 2017 werd Hypatia uit deze situatie gered, zie video. Samen met andere katten en honden waren ze hier achter gelaten. Hypatia kwam bij Canis y Felis terecht. Een echtpaar had interesse in Hypatia en dit waren echt adoptanten die een 10 kregen. Grote dierenvrienden die functioneerden als opvangthuis voor het asiel voor zieke dieren. Hypatia werd geadopteerd en een andere kat Oro uit een ander asiel werd ook geadopteerd zodat ze niet alleen zaten. Een perfect plaatje.. tot heden...

Canis y Felis kreeg telefoon dat het echtpaar ging scheiden en geen van 2 wilde de katten mee. Olga was teleurgesteld want voor haar waren dit toen DE adoptanten waar je hoopt dat je dier terecht komt.

Tegelijkertijd werd de ander asiel gebeld voor Oro om te vertellen dat hij daar terug kwam.... dit asiel was op de hoogte dat Hypatia bij Canis y Felis weg kwam en ook terug was gegeven en nam contact met Olga op.Dit asiel heeft namelijk geen aparte katten verblijven en de katten zitten in kooien bij de honden.

Oro is 12 jaar en heeft al die jaren in een huis gewoond en nu terug in een kooi? Hij zou sterven van verdriet. Olga heeft natuurlijk ja gezegd want ze kon Hypatia en haar vriend toch ook niet uit elkaar halen. Ze zijn nu allebei bij Olga en gelukkig hebben ze zich prima aangepast en voelen ze zich comfortabel en ontspannen. Deze maand moeten allebei hun jaarlijkse hervaccinatie, maar verder zijn ze in goede gezondheid.

Updates van Hypatia >>>>>

 Adoptie op afstand      Aanmeldformulier