CA Hulk

Toen Olga Donderdag 25 okt. bij de gemeentelijke asiel was geweest om te kijken naar een hond waar een melding van was gemaakt zag ze Pups Baloo en Mika die ze toen ook meegenomen heeft.

Maar Olga zag ook een Hulk en Xena en met pijn in haar hart moest ze die achterlaten omdat er gewoon geen geld is en geen ruimte. Er zijn wel filmpjes gemaakt en veel foto's en die zijn verspreidt met een verzoek wie een 1 van deze honden in de pleegzorg zou willen nemen.

Gelukkig melden zich 2 gezinnen aan en zo konden ze Hulk en Xena uit het dodingscentrum halen. Maar daar aangekomen.... zat er Lluvia, ze was binnengebracht met de storm en helemaal vies, onder het modder en nat zat ze daar. Als je Lluvia in de ogen kijkt dan begrijp je gelijk waarom Olga haar daar niet kon laten zitten en ook Lluvia is meegenomen. Gelukkig werd ook voor deze kleine meid een pleeggezin gevonden.

Honden redden is mooi, Honden redden kost geld.... en dat is er niet en toch moeten ze de zorg krijgen die ze nodig hebben. De honden hebben hun bloedtesten gehad en Xena is positief getest op Anaplasma en wordt hier nu voor behandeld. Lluvia en Hulk zijn negatief getest en die worden dan ook gelijk geholpen, gecastreerd.

Niet alleen dus deze kosten bij de dierenarts maar ook de anti worm, chip, inentingen enz komen er nog overheen. De honden zijn nu veilig en komen ter adoptie te staan zodat ze een nieuw thuis mogen vinden

Updates van Hulk >>>>>