CA Elsa

Elsa zat in het muncipal kennel (perrera) waar ze was binnengebracht met tekenen dat ze was aangereden, het leek zo op het oog dat haar staart was gebroken en dat er serieuze verwonden aan haar sluitspier waren.

Canis y Felis hield haar in de gaten, in geval een andere organisatie met meer en betere economische middelen zich zou aan bieden om voor Elsa te zorgen. Maar de dagen streken voorbij en niemand toonde interesse in Elsa.

Om meer schade aan de zenuwen van de sluitspier te voorkomen , door Elsa haar staart af en toe bewoog, hebben ze bij de muncipal kennel haar in een kleine kooi opgesloten. Je kunt je voorstellen hoe stressvol dit voor Elsa heeft moeten zijn. Canis y Felis heeft in een poging om iemand te vinden die haar wou helpen ook nog aangeboden om de dierenarts kosten op zich te nemen, maar zelfs met die gegevens was er geen interesse in Elsa. Een staart amputatie zou 180 euro gaan kosten.

Dus toen Canis y Felis zag dat Elsa helaas in een onzichtbaar wezen was veranderd besloten ze om zelf voor haar te zeggen en te bidden dat ze genoeg hulp voor haar zouden vinden. Gelukkig vonden ze op het laatste moment een prachtig pleeggezin (hetzelfde pleeggezin dat Messi heeft), en gingen ze naar de gemeentelijke kennel om haar op te halen. Dit is de eerste video die we van haar hebben buiten de gemeentelijke kennel

Buiten de muncipal kennel zagen ze dat ze ook kreupel is en ze heeft een heel lelijke wond aan haar zij, waarvan ze denken dat het een gevolg is van haar aanrijding. Maandag 26 okt. gaan ze met haar naar de dierenarts om haar wonden en vooral haar been te onderzoeken, om te zien wat haar kreupelheid veroorzaakt, aangezien ze dit niet hebben verteld aan Canis y Felis. Dus we weten niet of dit verband houdt met de fractuur van de staart of iets anders op zich staand is en in dat geval moeten we weten wat ermee gebeurt is. Helaas zal de begroting van 180 euro nu dus een stuk hoger worden….

Nog niet alle bloeduitslagen zijn binnen maar ze is al wel negatief getest op hartworm. We zullen zodra er nieuws is dit in haar dagboekje op het forum vermelden >>>>>

Adoptie op afstand - Aanmeldformulier