AU Pastora

2012 - Antonio zag de hond bij een drukke rotonde en heeft haar van de weg geplukt.

Pastora had geen chip, geen baas en kwam in de opvang bij Aurora. Ze was toen ongeveer 1 jaar oud

Mooie Pastora werd geadopteerd en verhuisde naar Valencia. Er was af en toe nog contact met de adoptant en dan ontvingen ze een leuke foto van haar.

2020 - De adoptanten namen contact op met Aurora want de hond moest terug. Pastora is er 8 jaar geweest en nu moest ze weg. De reden ... ze werd ouder ( is nu 9 jaar) had meer zorg nodig, last van haar gewrichten, poten en die zorg wilden ze niet op zich nemen.

Antonio en Aurora hebben de hond opgehaald, dit stilzwijgend want eerst zorgen dat je de hond veilig in je handen hebt voor je ontploft en je je kansen verspeelt. Pastora herkende Antonio en Aurora gelijk. Het is zo triest.. haar blik... en tja gewoon niet begrijpen dat dat ze nu als oud vuil gewoon gedumpt wordt.

Na 8 jaar zomaar je hond weg doen omdat ze ouder wordt en extra zorg nodig heeft, echt niet te begrijpen. Pastora is nu veilig maar.. ze is erg fel op katten en kan dus niet bij Aurora thuis in de opvang blijven. Ze zal naar het perceel moeten waar de andere honden ook verblijven. Hopelijk gaat dit goed en komt er heel snel een adoptant of pleeggezin voor haar zodat ze lekker warm in een huis kan wonen.

 

Adoptie op afstand      Aanmeldformulier