CA Noel

Dit is Noel. Hij dwaalde rond zonder te weten waar hij zijn toevlucht moest zoeken, en als oude en kreupele kat had hij moeite om voedsel te vinden en zichzelf te verdedigen tegen andere katten en de gevaren op straat. Dus besloten we hem te gaan redden en hem de kans te geven een behoorlijke oude dag door te brengen en zich veilig te voelen.

Noel werd snel naar de dierenarts gebracht waar bloed werd afgenomen voor algemene analyse en ziektetesten (positief voor immunodeficiëntie bij katten), en er werden röntgenfoto's gemaakt om te bepalen wat er mis was met zijn achterbeen en waarom hij mank liep.

De dierenarts zag dat de kop van het dijbeen verbrijzeld is en dat veroorzaakt veel pijn. De dierenarts gelooft dat het te wijten kan zijn aan een oude verwonding of dat het simpelweg een degeneratieve ziekte kan zijn die zijn bot heeft vernietigd. Noel kan hier aan geopereerd worden en de dierenarts gaf aan dat de prognose best goed is ende operatie de pijn en kreupelheid doet verdwijnen.

De operatie zal rond de 500 euro gaan kosten, we wachten nog op de definitieve  begroting. Nu mag Noel eerst even bij komen en genieten van de aandacht en knuffels en goede zorg. Updates van Noel >>>>>

Adoptie op afstand      Aanmeldformulier