CA Nana-klein

Nana verscheen begin mei 2013 vastgebonden aan de deur bij Canis y Felis, doodsbang en broodmager, vol met vlooien en teken. Nana was toen 1 jaar oud en in het begin had ze het moeilijk met zich aan te passen. Maar beetje bij beetje kreeg ze meer zelfvertrouwen, maakte ze vrienden en haar karakter veranderde totaal in een gelukkige hond, super speels, nergens bang voor.

 

 

Nana werd in 2016 geadopteerd en vond haar gouden mandje. In het begin van dit jaar nam haar baasje contact op met Canis y Felis omdat ze erg ziek was en een traject in ging met chemo en bestraling en niet in staat was een periode voor Nana te zorgen. Ze vroeg of Nana een paar maanden bij Canis y Felis mocht komen logeren.

Helaas blijkt de behandeling niet zo te gaan als gehoopt en het baasje heeft met pijn in haar hart gevraagd of Nana kan blijven en er een nieuwe baasje voor haar gezocht kan worden.

Nana is nu weer terug in de opvang, ze is nu ongeveer 10 jaar oud. Nana heeft leishmania maar met medicatie is dit onder controle. 

Updates van Nana zullen we in haar dagboekje op het forum plaatsen >>>>

 
Adoptie op afstand      Aanmeldformulier