CA Caramelo

Canis y Felis kreeg een verzoek om hulp van de lokale politie in Puerto Real (een nabijgelegen gemeente), ze vroegen om hulp vroeg voor Caramelo om hem daar weg te krijgen voordat zijn baasje hem ging opeisen.

Blijkbaar is de eigenaar van Caramelo een alcoholist en agressief persoon, die Caramelo de hele dag op straat heeft achtergelaten, wegen en straten overstekend. Om deze reden werd Caramelo meer dan eens opgepakt door de politie en soms belandde hij zelfs in de gemeentelijke kennel (en de eigenaar moest daarheen gaan om de microchip te plaatsen en te betalen om hem te kunnen ophalen).

Maar toch bleef Caramelo volledig verwaarloosd op straat, tot vorige week toen een auto hem aanreed en de politie hem weer moest ophalen en naar hun terrein moest brengen. Maar aangezien de eigenaar zijn houding ten opzichte van hem niet veranderde en dat hem uiteindelijk zijn leven zou kosten, nam de politie contact met Canis y Felis op om hulp te vragen om hem van het politiebureau te halen voordat de eigenaar hem te pakken kreeg. En dat deden ze dus... Daarna ging de politie praten met de eigenaar en we nemen aan dat ze gedreigd hebben hem aan te geven aangezien ze hem de overdracht van de chip op naam van Canis y Felis hebben laten ondertekenen en Caramelo nu officieel onder hun curatele staat.

Updates van Carmalo op het forum in zijn dagboekje >>>>>>