CA Bel

Bel werd gespot door een collega vrijwilliger en die heeft Bel onder haar hoede genomen. Bel zwierf al haar hele leven daar in de omgeving en sommige werkers gaven haar wel eens eten. Bel had ook wel eens nestjes en de werklui namen dan de pups mee.. Bel werd mager, werd kaal en gelukkig werd ze door een vrijwilliger gezien.

Deze vrijwilliger heeft veel jonge kittens in de opvang en Bel vloog er achteraan.  Dit kon zo dus niet en Bel zit nu bij Olga in pleegzorg. Olga heeft ook katten thuis in de opvang maar dit zijn volwassen katten en Bel heeft geen interesse in deze katten.

Bel is gewassen en haar huid wordt dagelijks ingesmeerd met amandelolie. Bel is bij de dierenarts geweest, Ze heeft leishamina en hartworm... de waarden zijn ver boven het maximum, ook heeft ze bloedarmoede

Er is gestart met allopurinol tegen de leishamina, het is nog te vroeg om glucantime te geven door ze hartworm heeft. Ook krijgt ze Artemisa om haar immuunsysteem te versterken.

Ze heeft een lange weg te gaan en haar toekomst is onzeker.. maar in ieder geval krijgt ze een eerlijke kans en de zorg die ze nodig heeft.

Updates van Bel zetten we in haar dagboekje >>>>>