Au Torito

Torito is geboren in juni 2010. Antonio en Aurora gingen naar een vrouw die een kennel te koop had om deze te bekijken.  Hier raakten ze in gesprek met een vrouw. Zij vertelde dat er 6 puppies waren geboren, maar ze kon er niet voor zorgen dus de honden, die op dat moment een maand oud waren, zouden afgemaakt worden. Aurora ging op bezoek bij de dame, die in Cadiz woonde. Ze zag dat de hondjes in een kartonnen doos waren gestopt.

Aurora gaf haar mobiele nummer en zei dat ze de volgende dag bij Aurora kon komen om de hondjes te brengen, en dat ze de honden echt niet naar een kennel mocht brengen om ze af te laten maken. De vrouw ging hiermee akkoord en zou de volgende dag de honden bij Aurora komen brengen. Iets verderop van de opvang van Aurora zit een trainingscentrum voor honden.

Aurora reed er toevallig langs toen ze de vrouw daar geparkeerd zag staan. De vrouw zette een kartonnen doos langs de weg en wilde weer vertrekken. Aurora zag het en is boos geworden op de vrouw. Ze heeft de 6 puppies in haar auto gezet en meegenomen. 4 honden zijn geadopteerd.

Ladin en Torito zijn al die tijd bij Aurora in de opvang gebleven.

Meer over Torito >>>