AU Pitt

3 mastin puppy's leven al 2 weken op deze plaats zonder moeder. Het schijnt dat de eigenaar af en toe langs komt en ze eten geeft. De pups achterlaten zonder moeder... iets in de geest van een ongewenst nestje..

Er is melding gemaakt en Antonio en Aurora zijn gaan kijken. De honden zijn dun, hebben teken en 1 is ziek en loopt te overgeven. De honden zijn opgehaald en naar de perrera gebracht.

Aurora is maandag gaan kijken en heeft speciaal voer meegenomen voor de hond die aan het overgeven was. Het blijkt dat de eigenaar 1 hond, een teefje weer heeft opgehaald en de rest heeft hij afstand van gedaan en hun nieuwe thuis is de perrera...

Antonio en Aurora konden die 2 honden, pups van 5-6 maand daar niet laten zitten en die zijn vandaag opgehaald. De honden zullen in het perceel bij de overige honden verblijven tot ze geadopteerd zijn. Eerst bij komen, bloedtesten, vaccinaties, castratie.. en hopelijk vinden ze snel een goed thuis.

Het vrouwtje heet Angelina en het mannetje is Pitt, ze zijn nu nog erg bang en onder de indruk maar dit zal met de tijd helemaal goed komen. Aurora en Antonio gaan nog in gesprek met ex eigenaar en proberen nog hun zusje bij hem weg te krijgen.

Updates van Pitt op het forum in zijn dagboekje>>>

 Adoptie op afstand      Aanmeldformulier