Boerderij dieren

AsociaciĆ³n Vacaloura Santuario Animal Vacaloura Sanctuary is een opvang voor bijna alle soorten dieren. Op dit moment verblijven er 260 dieren. Honden, katten, paarden, kippen, ezels, ganzen, konijnen, varkens, schapen enz enz.. Deze dieren zoeken een sponsor. We gaan niet elk dier apart bij de adoptie op afstand zetten maar ze gaan per groep, kennel, woonunit

Je kunt bv de groep varkens sponsoren, een groep konijnen... het systeem blijft hetzelfde.... je wordt op de hoogte gehouden over deze groep en ontvangt foto's, video's zodat je fosterdier(en) kunt blijven volgen. Per groep zal er een mapje op het forum worden aangemaakt en hier kun je dan alle updates volgen.

Sponsor worden van een groep dieren kan al voor 3 euro per maand, dit is slechts 36 euro voor een heel jaar!! Ook super leuk om een jaar sponsoring cadeau te doen, we maken een leuk geschenk hiervan.

Waarom sponsor worden? Simpel, de dieren hebben hulp nodig! Met het sponsor geld kunnen ze voor de dieren hun voer kopen, hooi, stro/ Wellicht kunnen dierenartskosten ermee betaald worden. Een sponsor helpt mee dat de dieren de zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Vragen of wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op via info@friendsofanimals.nl